Parsons’ Polygon

My entry for PPAC#36

Brick & fired tiles on a 3m high x 2.2m wide hexagonal structure with a sloping roof decorated as a tribute to Charles Algemon Parsons by David Hamilton in 1985. Serves as a ventilation shaft for Monument Metro Station in Newcastle upon Tyne.

5 thoughts on “Parsons’ Polygon

  1. This is so cool, Lin! A ventilation shaft – how perfect! Thank you so much for sharing. I’m sorry I didn’t see the pingback sooner. I still haven’t figured out why that happens. Your entry this week is fabulous. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.